Uw eigen cadeaukaartprogramma

Vergroot het bereik van uw merk en verhoog customer loyalty met uw eigen cadeaukaartprogramma op uw site, in uw winkels en in ons netwerk.

Gift cards online

Cadeaukaarten bieden steeds meer mogelijkheden

BHN kan u helpen bij het opstarten of verbeteren van uw programma door uw eigen cadeaukaart te verkopen op uw website, deze te distribueren via ons enorme netwerk, gebruik te maken van ons Blackhawk Originals programma en nog veel meer.

Worldwide market stat

Een oplossing lanceren voor digitaal schenken, zonder complexe integraties

Voeg ons bekroonde, veiligheidsbewuste platform voor geschenken en promoties toe, dat is ontworpen om een naadloze klantenervaring te bieden, en breid zo uw e-commerce-mogelijkheden uit.

Zorg voor digitale distributie met een groot bereik voor uw cadeaukaart

Wij brengen uw merk rechtstreeks naar de topspelers en naar onze exclusieve partners in de belangrijkste digitale distributiecategorieën, waaronder:

 • Top online retailers
 • E-commerce sites in bezit van BHN
 • Blackhawk Originals
 • Beloningen en incentives
 • Loyaliteit

Gift cards

Breid uw distributie uit met Blackhawk Originals

BHN's beheerde portfolio van multibrand-producten vult een gat in de consumentenmarkt door topmerken samen te brengen op één cadeaukaart zonder extra kosten voor u. Door deelname aan Blackhawk Originals, kunt u:

 • Het bereik en de distributie van uw merk tot wel twee keer vergroten via ons netwerk van fysieke, digitale en B2B-partners
 • De naamsbekendheid vergroten door plaatsing en deelname bij andere nationaal erkende merken
 • 37 miljoen kopers bereiken die geneigd zijn multi-brand-kaarten te kopen
 • BHN betaalt voor kaartproductie, plaatsingskosten en marketingkosten

Gift cards

Veilig en schaalbaar

Gezien de positie van ons e-commerce platform op het snijvlak van betalingen, cadeaukaarten en online commercie, investeren we veel in de veiligheid, betrouwbaarheid en schaalbaarheid van onze oplossingen.

 • Onze platformen worden beschermd door geavanceerde platform- en systeembeveiligingsmogelijkheden.
 • Wij hanteren het hoogste niveau van compliance praktijken en certificeringen.
 • Wij garanderen ongeëvenaarde bedrijfstijd en uitbreidbare capaciteit voor piekperioden dankzij onze moderne servicegebaseerde architectuur, redundante cloudgebaseerde infrastructuur en 24/7 bewaking op bedrijfsniveau.

a small tech team in a server room

B2B- en B2C-promoties zijn eenvoudig

Ons platform bevat uitgebreide en flexibele B2B- en B2C-promotiemogelijkheden om de verkoop van cadeaukaarten te verhogen en de betrokkenheid van consumenten te stimuleren. Typen promotie: omvat BOGO's, productpromoties, kortingen, loyaliteit, betrokkenheid, registratie/abonnementen, specifieke betalingsmethoden en productaankopen. Controles en instrumenten: onder andere limieten (klanten, kaarten, totale uitgaven), niveaus, beperkt publiek en limieten per type betaling.

One4all gift card

De kracht van BHN

Wij werken samen met vooraanstaande online retailers waaronder Bol.com en Greetz. Wij werken ook samen met de grootste banken en loyaliteitsprogramma's van luchtvaartmaatschappijen en geven onze partners toegang tot de markt voor loyaliteitsprogramma's, goed voor $ 50 miljard. Daarnaast kunnen wij uw cadeaukaarten uitgeven voor klantkortingen, incentives voor werknemer en sales incentives.

Mobile gift card