Betalingen voor een goed doel

BHN biedt op maat gemaakte, mensgerichte betalingsoplossingen om individuen in onze lokale gemeenschappen en teams in de hele publieke sector te ondersteunen.

Family walking

Expertise en ondersteuning voor overheidsorganisaties

Wij begrijpen de specifieke uitdagingen waarmee de publieke sector wordt geconfronteerd en hebben de ervaring om de juiste betalingsoplossing te ontwerpen die aan uw behoeften voldoet. Veel van de regelingen die we aanbieden leveren ook kostenbesparingen op, zodat u er zeker van kunt zijn dat u het meeste haalt uit het budget dat u beschikbaar heeft.

Two people hovering over a computer

Ondersteuning daar waar het er toe doet

Participas werkt actief samen met gemeenten, stichtingen & fondsen om gezinnen, studenten en kinderen op positieve wijze te ondersteunen. Door gebruik van onze (betaal)passen wordt 100% van verstrekte subsidies besteed aan goederen en diensten waarvoor het bedoeld is.

Met een veilig & efficiënt (betaal)product dat door partners naar wens in te richten is wordt een ‘normale’ winkelbeleving gecreëerd met grote keuzevrijheid binnen gestelde kaders. Zo zorgen wij samen voor een samenleving waarin ieder mens de kans krijgt om mee te doen en de ruimte krijgt om zich als persoon met een eigen identiteit te ontwikkelen.

Classroom

Gezinnen in nood helpen

ParticiPas heeft verschillende passen specifiek bedoeld voor kinderen/gezinnen die opgroeien in armoede. De passen worden verstrekt aan kinderen of gezinnen die hiervoor in aanmerking komen en kunnen hiermee naar verschillende winkels om o.a. schoolspullen en winterkleding te kopen of zelfs een dagje naar dierentuin, bioscoop of het zwembad te gaan.

Kids playing

Kim Kreté, communicatie Stichting Armoedefonds

'Stichting Armoedefonds is erg blij met de samenwerking met BlackHawk. De Schoolspullenpas maakt het voor vele kinderen in armoede mogelijk om op een veilige en gebruiksvriendelijke manier schoolspullen aan te kopen. Door de samenwerking met grote winkelketens is er een landelijke dekking en voor ieder wat wils. BlackHawk blijft innovatief en betrokken bij wat we als klant belangrijk vinden.’

Armoede Fonds