Snelle, rendabele en veilige oplossingen

Traditionele betaalmethodes kunnen problematisch zijn, vooral voor eenmalige of kleinere betalingen. Wij bieden alternatieve betaaloplossingen waarmee u snel en gemakkelijk betalingen van klanten kunt beheren. Dit geldt zelfs voor klanten zonder bankrekening of van wie u geen bankgegevens hebt.

person sitting on wheelchair

Juridische afhandeling

Onmiddellijke en wereldwijde distributie van fondsen, zowel fysiek als digitaal.

We bieden een scala aan bewezen oplossingen voor wanneer snelheid, veiligheid en compliance er echt toe doen. En omdat dit om prepaid betalingsoplossingen gaat, zijn persoonlijke bankgegevens niet nodig, zodat we zelfs mensen zonder bankrekening tevreden kunnen houden. Personaliseer uw betalingen om de loyaliteit voor uw merk nog verder te versterken, met tijdige leveringen die volledig traceerbaar zijn.

Justice statue

Compensaties en gebaren van goede wil

Verminder kosten voor compensatiedoeleinden.

Of het nu om gereguleerde compensatie gaat of dat u gewoon uw excuses wilt aanbieden; betalingen aan klanten overmaken kan kostbaar, tijdrovend en foutgevoelig zijn. Houd zaken eenvoudig met onze reeks branded betalingen, ontworpen om kosten te verlagen, efficiëntie te verhogen en een positieve klantervaring te creëren.

water from pipes

Productrestituties

U kunt zelfs de terugbetalingen aan uw klanten optimaliseren.

Als restitutie de enige uitweg is, verhoog dan de tevredenheid van uw klanten met soepele procedures en een snelle terugbetaling van het geld waar ze recht op hebben. We helpen organisaties over de hele wereld bij het beheren van hun restitutieprocedure. Zo kunnen we de druk op de middelen beperken, evenals het risico op ontevreden klanten.

Person Shopping