Ontdek interessante functies bij BHN

Wil je weten waar de toekomst ligt van wereldwijde betalingen en hoe deze het gedrag van klanten, werknemers en consumenten positief kunnen beïnvloeden? Dan is BHN iets voor jou. Verken onze vacatures, sluit je aan bij gelijkgestemde professionals en druk jouw stempel op de financiële systemen van vandaag.

People in a meeting

Maak een verschil bij BHN

Onze expertise ligt op het snijvlak tussen financiën en technologie, waar we consumenten met merken verbinden.

Bij BHN beschouwen we alledaagse transacties als contactpunten en zinvolle ervaringen tussen merken en klanten. Terwijl wij de humanitaire aspecten en motivaties achter aankopen en cadeaus blijven innoveren en verkennen, in samenspraak met opkomende technologieën en onze aanwezigheid op de veranderlijke digitale markt, vragen we nieuwsgierige mensen van diverse achtergronden om ons op deze reis te vergezellen.

Als jij graag vraagtekens zet bij de status quo van cadeaus geven, betalingsverwerking en/of promoties voor consumenten, neem dan zeker contact met ons op. Laten we de spelregels veranderen.

Two people having a discussion

De beste technologie in zijn klasse vergt het beste talent in zijn klasse

Uitstekende technologie is onze hoogste prioriteit nu we uitbreiden naar nieuwe producten en regio's. We hebben technici nodig die de grenzen van wat mogelijk is weten te verleggen. Ga waar dan ook ter wereld aan de slag en bevind je in het hart van technische en technologische ontwikkelingen van het allerhoogste niveau.

Two people having a discussion

Prominente award voor onze werkplek en leiding

BHN ontving een uitmuntende award als een van de beste bedrijven om voor te werken in de commerciële dienstverlening.

People in a meeting

Solliciteer vandaag nog

Sluit je aan bij duizenden werknemers die wereldwijd op onze kantoren of op afstand in flexibele hybride, virtuele werkomgevingen werken.

Van Californië en Texas tot het Verenigd Koninkrijk en Australië; we werken allemaal samen aan nieuwe mogelijkheden.

People celebrating