Zo krijgt u de beste merken in uw winkel

BHN zorgt dat u een graantje meepikt van de cadeaukaartmarkt door uw klanten in verbinding te brengen met duizenden cadeaukaartmogelijkheden in de beste cadeaucategorieën.

digital and physical gift cards

Cadeaukaarten en eGifts

Geef uw klanten de mogelijkheid om hun favoriete cadeaukaarten te kopen in de meest populaire cadeausegmenten, zoals multi-branded cadeaukaarten, restaurant, reizen, gaming, kleding, interieur, beauty en nog veel meer. Verkoop fysieke cadeaukaarten in uw winkels en fysieke en digitale cadeaukaarten in uw eigen gepersonaliseerde online cadeaukaartenwinkel.

gift cards

Blackhawk Originals

Bij BHN draait het allemaal om het creëren van cadeaubelevenissen die mensen met elkaar verbinden! BHN’s sterke productaanbod van zorgvuldig samengestelde cadeaukaarten biedt consumenten de keuze en mogelijkheid om die ervaringen te geven die de ontvanger het liefste wil krijgen. 

gift cards

BHN-kaartpartners

Als kaartpartner bereikt uw merk nieuwe consumenten die verschillen van de consumenten die uitsluitend cadeaukaarten met een enkel merk of creditcardmerken kopen. We vergroten het bewustzijn en de verkoop van uw merk via onze talloze nationale distributiepartners en onze eigen digitale BHN-platforms.

woman entering gift card code on website from physical gift card

BHN-distributiepartner

Als distributiepartner biedt u uw consumenten de flexibele mogelijkheid om een cadeau te vinden voor elke gelegenheid. Zo houdt u de gever én de ontvanger tevreden. Onze multibrand-producten vullen een gat in de consumentenmarkt op door alle topmerken op één kaart samen te brengen. Door producten aan te bieden die exclusief beschikbaar zijn via onze distributie, geeft u kopers een goede reden om hun cadeaukaarten bij u te kopen.

Gift card mall