Uw omzetcijfers realiseren met behulp van motiverende sales incentives

Wees eerlijk: Verkoopmedewerkers zijn het meest gemotiveerd als ze een commissie kunnen verdienen. Maar het blijven mensen, voor wie een aantrekkelijke beloning ook een goede stimulans kan zijn om hun doelen te behalen of overtreffen. Beloningen, zoals cadeaukaarten en eGifts, kunnen net die extra boost geven om een tastbaar verschil te maken.

a group at an office desk smiling at their meeting

Verkoop meer producten

Het is lastig salespartners van verschillende kanalen te motiveren om uw producten in plaats van die van de concurrent te verkopen. Daarom heeft u een betrouwbare incentive-strategie nodig die aantrekkelijke beloningen biedt. Beloningskaarten kunnen de omslag bieden en zorgen dat ze gefocust blijven op uw producten. Zorg er dus voor dat die een flinke rol spelen in uw verkoopkanaalplannen.

man with glasses holding a cardboard box for transport

Prestaties van callcenters

Als uw verkoop afhankelijk is van callcenters, dan weet u dat zelfs uw beste vertegenwoordigers graag een incentive krijgen die hen beloont voor het behalen van de verkoopcijfers. BHN biedt een uitgebreid aanbod aan aantrekkelijke producten die de perfecte en welverdiende beloning zijn voor uw werknemers. Van favoriete merken tot een exclusieve selectie, zoals onze eigen One4all-productlijn met veel verschillende opties van de geliefde, multibrand One4all-kaarten.

woman with a telemarketing headset