Onze oplossingen

BHN staat voor flexibiliteit en gemak met opties als cadeaukaarten, incentiveprogramma's en digitale betalingen. Deze opties bieden bedrijven en kopers gemak en toegankelijkheid bij al hun transacties en aankopen. Doordat we samenwerken met duizenden merken op honderdduizenden verschillende locaties, waaronder grote retailers en toonaangevende banken, kan BHN klanten overal ter wereld bereiken en van dienst zijn.

solutions hero image

Cadeaukaarten en eGifts

Dankzij BHN's geoptimaliseerde beheercapaciteiten voor cadeaukaarten en eGifts, die aangepast kunnen worden aan specifieke bedrijfswensen, kunnen bedrijven zowel in de winkel als online hun eigen branded cadeaukaarten en die van derden verkopen. Met een uitgebreid netwerk en toonaangevende ervaring biedt BHN slimme ideeën waarmee bedrijven hun aanbod van cadeaukaarten kunnen opbouwen en uitbreiden.

Gift cards

Beloningen en Incentives

BHN's krachtige belonings- en incentiveprogramma's zijn een klasse apart en presteren tot wel 30% beter dan andere programma's.¹ Sta stil bij belangrijke mijlpalen en doelstellingen van uw bedrijf, zoals overnames, jubilea en motivatieboosts, met beloningen waar klanten, werknemers en verkoopteams ook echt blij mee zijn.

A person holding a phone and a cup

Betaaloplossingen

Wij bieden innovatieve, flexibele en rendabele betaaloplossingen die beter aan uiteenlopende wensen voldoen dan traditionele betaalmethodes. Wij kunnen u van dienst zijn bij bedrijfsuitbetalingen, schikkingen en verzoeningen, evenals bij uitbetalingen aan de publieke sector. Neem direct contact op met BHN om te kijken hoe we u daarmee kunnen helpen.

Two people looking at a phone