Heel eenvoudig overal geld naartoe sturen

Traditionele betaalmethodes zijn vaak te langzaam, te duur of te omslachtig. Prepaidkaarten en eCodes zorgen dat waardevolle fondsen op een snelle, goedkope en veilige manier in de handen van de beoogde ontvanger terechtkomen.

corporate payouts hero

Toegankelijke bedrijfsbetalingen

Overweeg het volgende, voordat u een cheque uitschrijft voor uw betaalprogramma's: Zo'n 1,4 miljard volwassenen over de hele wereld hebben geen actieve bankrekening.¹ Prepaidkaarten zijn het perfecte alternatief om deze mensen te bereiken voor programma's als verzekerings- en garantieclaims, compensatiebetalingen, gebaren van goede wil of juridische afhandeling.

people eating

Rapport met inzichten in wereldwijde, digitale betalingen

Leer hoe trends de voorkeuren beïnvloeden van consumenten richting digitale betalingen en beloningen. Is uw programma daar klaar voor?

cell phone

Incentives

Bedrijven zijn door gebruik van prepaidkaarten en onze eCodes perfect gepositioneerd om op een gepersonaliseerde, tijdige en relevante manier krachtige incentives te leveren. Prepaidkaarten zijn als oplossing aantrekkelijker en goedkoper dan papieren cheques. 

Person with Card

Verzekeringsuitkeringen en garantiebetalingen

Stroomlijn uw uitbetalingen voor uitgebreide garantie- of verzekeringsclaims. Stap over van cheques naar onze reeks unieke digitale oplossingen, zoals prepaidkaarten die vrijwel overal uitgegeven kunnen worden.

Person on Cell Phone

Vergoedingen

In markten als de telecombranche, nutsvoorzieningen en reissector zijn compensatiebetalingen een 'onontkoombare' en vaak verplichte taak. Het is vaak duur en vreselijk tijdrovend om deze betalingen via traditionele mechanismen en op gecontroleerde wijze naar de desbetreffende klanten te krijgen.

person on tablet

Gebaren van goede wil

Of het nu om gereguleerde compensatie gaat of dat u gewoon uw excuses wilt aanbieden; onze reeks branded betalingen zijn ontworpen om kosten te verlagen, efficiëntie te verhogen en een positieve klantervaring te creëren.

Family on laptop

Juridische afhandeling

Distribueer fondsen van juridische afhandeling over de hele wereld met onze alternatieve betaaloplossingen. Sneller, relevanter en beter traceerbaar dan traditionele betalingsverwerking.

People in a meeting