Stuur uw bedrijfs-, klant- en werknemerservaring aan

BHN werkt samen met veel industrieën waaronder retail, financiële dienstverlening, nutsbedrijven, technologie, gezondheidszorg en de publieke sector om krachtige, impactvolle oplossingen te ontwikkelen. Oplossingen die zowel door beloningen en incentives als door welzijnsvoordelen de werknemersbetrokkenheid ondersteunen, klantenwerving- en loyaltyprogramma’s, en uitbetalingen van fondsen en verzoeningen.

video call

Auto-industrie

We gebruiken flexibele beloningen om fabrikanten, dealers en OEM’s te helpen om hun teamleden te belonen en de klantbetrokkenheid te vergroten.

People at a dealership having a discussion

Financiële sector

In een drukke, uiterst gereguleerde sector bouwen we beloningsprogramma’s op die leiden tot positieve reacties van klanten en werknemers.

finance lifestyle

Publieke sector

We bieden snelle, flexibele en compliant betalingsoplossingen die zorgen dat kwetsbare mensen worden ondersteund waar en wanneer dat nodig is.

Family walking

Telecommunicatie

In een prijsgedreven, competitieve omgeving helpen we telecombedrijven bij het opbouwen van duurzame, waardevolle relaties.

People shopping for phones

Nutsbedrijven

Nu overstappen weer mogelijk is, werken wij met energiebedrijven om ze te helpen bij het aantrekken, behouden en compenseren van nieuwe en bestaande klanten.

Thermostat