One4all Cadeaukaarten

De One4all™ Cadeaukaart is een van de toonaangevende multistore cadeaukaarten in Nederland . Met dit perfecte cadeau kunnen ontvangers in duizenden winkels door het hele land of online bij aangesloten retailers zelf iets kiezen dat ze echt leuk vinden. De One4all Cadeaukaart, met verschillende grote merknamen, is perfect om een gevarieerde groep werknemers tevreden te stellen.

one4all gift cards

De One4all Cadeaukaart

De One4all Cadeaukaart is een fysieke cadeaukaart die één keer kan worden opgeladen. De kaart kan in de winkel of online ingeruild worden met behulp van het unieke, 16-cijferige kaartnummer.

  • De oplaadwaarde varieert van € 5 – € 150
  • U kunt de One4all Cadeaukaarten eenvoudig naar 1 of meer dan 100 adressen sturen
  • Geen activering nodig – gewoon opsturen, ontvangen en uitgeven

Person on Cell Phone

De digitale One4all Cadeaukaart

De digitale One4all Cadeaukaart kan online en in de winkel worden gebruikt. De kaart kan aan de digitale wallet van een ontvanger worden toegevoegd.

  • De oplaadwaarde varieert van € 5 – € 150
  • U kunt de digitale cadeaukaart aanpassen en er een gepersonaliseerd bericht aan toevoegen
  • Compatibel met Apple- en Android-toestellen waarbij de kaart als een mobiele betaalmethode wordt gebruikt

One4all Digital Gift Card

Er is voor ieder wat wils

U kunt onmogelijk weten wat al uw werknemers of klanten graag in hun vrije tijd willen doen. One4all biedt een ongelooflijke selectie van beschikbare merken waarmee ontvangers hun beloning of cadeau aan iets kunnen besteden dat ze echt graag willen.

flatware

Uit eten

Met verschillende populaire restaurantketens om uit te kiezen, weet u zeker dat alle smaken vertegenwoordigd zijn. De kaart is door heel Nederland te gebruiken bij restaurants met verschillende keukens.

shirts icon

Fashion en beauty

De populaire grotere winkels door het hele land worden aangevuld met gewilde, alleen online verkrijgbare modemerken die snel thuis geleverd worden.

popcorn

Entertainment en ontspanning

Onze reeks bekende retailers hebben voor elke ontvanger wat wils, waar ze hun vrije tijd ook aan willen besteden. Online gaming? Uitje naar de lokale bioscoop? Vakantie in het buitenland? Het is allemaal mogelijk met One4all.

sofa icon

Interieur en tuin

Uw ontvangers zullen zeker een beloning waarderen die de kosten van een opknapbeurt van hun huis of tuin kunnen verlagen. Of het nu een nieuw, langverwacht apparaat betreft of enkele tuinmeubels voor die welverdiende ontspanning.